صفحه اصلی  درباره ما  واحدهای زیرمجموعه  تماس با ما    امروز سه شنبه 01 مهر 1393 - 51 : 20

l ‏آنچه كه براى كشور ما و براى عناصر فرهنگى مهم است، گسترش كيفى فرهنگ است. مقام معظم رهبري  l

ورود اعضا:

صفحه مخصوص واحدها

رونمایی از کتاب اکوتوریسم در هفته جهانگردی

طی مراسمی از کتاب اکوتوریسم در مجموعه کاخ گلستان با حضور پروفسور کردوانی چهره ماندگار کویرشناسی ایران رونمایی شد.
تاریخ : چهار شنبه 13 مهر 1390
ساعت: 58 : 9   بازدید کنندگان : 399 نفر
  نسخه چاپی

به گزارش روابط عمومی مرکز گردشگری علمی - فرهنگی دانشجویان ایران (ایستا) – در مراسمی که به مناسبت هفته جهانگردی در مجموعه کاخ گلستان برگزار شد، کتاب اکوتوریسم با حضور پروفسور کردوانی چهره ماندگار کویرشناسی ایران رونمایی شد.

کتاب اکوتوریسم که با کلیت معرفی گردشگری طبیعی و نمونه های موفق اکوتوریسم در دنیا می باشد با مقدمه دکتر پرویز کردوانی توسط مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان به چاپ رسیده است.

منوچهر جهانیان رئیس مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران با ارائه توضیحاتی درباره این کتاب گفت: كتاب اكوتوريسم از سري مجموعه كتاب‌هاي تخصصي انواع گردشگري سعي نموده تا موضوعات و ابعاد مختلف اين نوع از گردشگري را به صورتي موشكافانه مورد بررسي قرار دهد. در واقع هدف از تدوين اين مجموعه، فراهم آوردن زمينه‌اي جهت آشنايي كلي با اين نوع گردشگري و منابع موجود در كشور است.

عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: يكي از منابعي كه به صورت عمده در عصر كنوني مي‌تواند درآمدهاي قابل توجهي را رقم زده و با بالا بردن توليد ناخالص ملي، در نهايت درآمد ملي را در صحنه بين المللي افزايش دهد، صنعت گردشگری و بخصوص اكوتوريسم است. در واقع اكوتوريسم يا گردشگري در طبيعت، از گونه‌هاي مهم گردشگري است كه بيشترين سازگاري را با توسعه دارد.

وی در پایان ابراز کرد: اميد است تا با شناخت اين مواهب طبيعي و با همكاري متوليان امر، سرمايه‌گذاري در اين بخش و توسعه زيرساخت‌ها و رو ساخت‌هاي لازم، موجبات رونق اين منابع ارزشمند محقق گردد و با رعايت كامل ملاحظات زيست محيطي و توجه به مقوله پايداري، زمينه‌اي براي تبديل اين منابع، به جاذبه‌هاي منحصر به فرد گردشگري فراهم آيد.

امکانات خبر - ارسال برای دوستان - نظرات
(Show Details...)